نمای رومی

نمای رومی

نمای ساختمان بخش مهمی از طراحی بنا و طراحی شهری به حساب می‌آید. درواقع اولین چیزی که از یک ساختمان دیده می‌شود، پوسته‌ی بیرونی آن است که همه، حتی عابران نیز آن را می‌بینند. همچون سایر بخش‌های ساختمان، نما نیز از سبک‌های مختلفی در طراحی پیروی می‌کند که خوب است این سبک در اجزای داخلی نیز تکرار شود. در این مطلب، قصد داریم با نمای رومی بیشتر آشنا شویم.این نما ، در دسته‌ی سبک کلاسیک جای می‌گیرد. معماری رومی، به طور کلی نمادی از قدرت و استحکام است. این ویژگی از گذشته تا به امروز یکی از مهم‌ترین المان‌های طراحی بنا‌ها به سبک رومیان است.

در اجرای این نما از سنگ هایی مانند سنگ تراورتن استفاده میشود ولی متریال دیگری که امروزه، در اجرای این نما به کار می‌رود، سیمان سفید است. البته که اجرای چنین طرح‌های پیچیده‌ای با سیمان کمی دشوارتر است، اما هزینه‌ی مصالح به میزان قابل توجهی کاهش پیدا می‌کند. اجرای این نما با هر دو متریال زیبایی منحصر به فرد خود را دارند .نمای رومی با سیمان سفید نیز زیبایی منحصر به فرد نسبت به سنگ دارد و گروهی از افراد این نما را به نمای رومی سنگی بیشتر ترجیح میدهند.

مروزه به طراحی معماری نمای ساختمان ها, بیشتر از گذشته اهمیت می دهند. این مسئله به این دلیل است که در زیبایی ساختمان ها در مرحله ی اول, نمای بیرونی ساختمان قابل مشاهده است. یکی از متفاوت ترین طراحی های صورت گرفته در نمای بیرونی ساختمان ها, نمای رومی نام دارد.

نمای رومی سیمانی

این نما یک نمای  الهام گرفته از سبک کلاسیک روم است در روم بیشتر از این نما ها استفاده میکنند. سبک های زیادی از این نوع سبک نما یعنی نمای رومی الهام گرفتند برای مثال سبک های کلاسیک و نئوکلاسیک از این نما ها  الهام کرفتند. این نما یک نمای خارجی و زیبا هستند که امروزه در بیشتر ساختمان ها از ان نیز استفاده میکنند.

نمای رومی یا نمای کلاسیک یکی از جدیدترین طراحی های صورت گرفته در نمای خارجی ساختمان ها می باشد. ساختمان هایی با این نما به دلیل استفاده از مصالح زیبا و خاص و اجرای پیچیده آن ها, بسیار زیبا و منحصر به فرد می باشند. در اجرای این نماها, از سنگ های طبیعی مرمر، گرانیت و ترواورتن و همچنین در برخی از موارد از سیمان سفید استفاده می شود. اگرچه در دیگر ساختمان ها با نمای خارجی معمولی نیز ممکن است از این مصالح استفاده شود, با این حال این سبک  رومی است که با اجرای متفاوت, سبب زیبایی بیشتر دکوراسیون خارجی ساختمان ها می شود.

نمای سیمان شسته

یکی از نماهای بسیار رایج در ایران نمای شسته می باشد.

در واقع نمای شسته جزء نماهای اندودی می باشد. اندود در واقع پوشش یکنواختی است که بر روی سفت کاری ساختمان اجرا می شود.

نمای شسته ترکیبی است از سنگ دانه های دانه بندی شده که در بسته بندی با رنگ های متنوع قرمز، مشکی، خاکستری، سبز، سفید و غیره که در بازار یافت می شود و پودر سنگ و سیمان سفید ( البته با توجه به رنگ نهایی نمای شسته از سیمان سیاه و رنگ های معدنی هم می توان در این مخلوط استفاده کرد) . چون این نما بعد از اجرا و به عنوان مرحله پایانی با آب شسته می شود، به اسم نمای شسته رایج است.

 مزایای نمای شسته چیست؟

یکی از مزایای نمای شسته در صورتی که خوب اجرا شود استحکام و ماندگاری بالای آن است.

می توان طرح ها ی متنوعی مانند نمای سنگ اجرا کرد ولی با هیزینه بسیار کمتر.

تنوع رنگی آن بسیار بالا می باشد.

بعضی رنگها کثیفی را نمایان نمی کنند. البته اگر در کار نهایی درز ایجاد کنیم در داخل درزها ممکن است خاک جمع شود و نما را کثیف نشان دهد.

امروزه یکی از پر طرفدارترین نمای ساختمانها نمای شسته سیمانکاری با طرق مختلف اجرا میباشد.

برای اجرای نمای شسته سیمانکاری نیاز به لوازمی برای کروم بندی و ژوئن گذاری است

نمای شسته امروزه یکی ازپرطرفدارترین نماهای ساختمان است که درطرح هاورنگهای مختلف اجرامی شود

نمای شسته دارای مقاومت بسیاردربرابرسرماوگرمای شدید می باشد.در سیمان کاری شسته ، سیمان شسته یکی از مقاومترین ومستحکم ترین نما ها است که در طرح ها ورنگ های مختلف بنا به مصالح مورد استفاده قابل اجرا می باشد.

اجرای نمای طرح سنگ اجرای نمای طرح چوب استحکام بالا بسیار زیبا دیوار باغ طرح سنگ زیبا زیباسازی نمای ساختمان زیبایی ساختمان ساختمان سنگ سیمانی سیمانکاری طرح سنگ سیمانکاری طرح چوب طراحی نمای ساختمان طرح سنگ طرح سنگ با سیمان طرح سنگ سیمانی طرح سنگ نمای ویلا طرح سنگ و چوب طرح سنگ و چوب با سیمان طرح سنگ و چوب سیمانی طرح چوب طرح چوب باسیمان طرح چوب با سیمان طرح چوب سیمانی نمارویان نماسازی سیمانی نما طرح سنگ و چوب نماهای طرح سنگ و چوب سیمانی ساختمان نماکاری ساختمان نمای جذاب نمای ساختمان نمای سنگ و چوب سیمانی نمای طرح سنگ نمای طرح سنگ با سیمان نمای طرح سنگ سیمانی نمای طرح سنگ و چوب نمای طرح سنگ و چوب سیمانی نمای طرح چوب نمای طرح چوب با سیمان نمای طرح چوب سیمانی نمای کلاسیک سیمانی چوب سیمانی کباب پز سیمانی کلبه طرح چوب کلبه طرح چوب سیمانی

دیدگاهتان را بنویسید